Schorpioen tattoo

schorpioen tattoo op schouderEen tatoeage die vooral door mannen gedragen wordt is de schorpioen tattoo. Het laten zetten van een schorpioen tattoo kan veel verschillende redenen hebben. Een betekenis is om te laten zien hoe ze door een vrouw of andere persoon dicht bij hun gekwetst zijn. Het laat de pijn zien van wat er gebeurd is en laat zien dat ze het overleefd hebben. De herinnering aan de pijn blijft met een schorpioen tattoo om nooit vergeten te worden, hoewel de ware pijn langzaam vervaagt blijft de tattoo je er aan herinneren.

Voor sommige mensen is een schorpioen een weerspiegeling van wie ze zijn. Schorpioenen staan soms bekend als in het wilde weg rond stekende beesten. Maar het tegenovergestelde is waar, schorpioenen vallen aan voor veiligheid of voedsel. De schorpioen is doelgericht en vol zelfbeheersing. En ondanks de kleine omvang is een schorpioen erg taai, veel dieren die veel groter zijn dan de schorpioen vermijden contact  met de schorpioen. Dit zijn allemaal redenen voor mensen om een schorpioen tattoo te laten zetten, naast dat het er mooi uitziet. Wat voor sommige een reden is, alhoewel er later dan toch vaak een betekenis aan gaat hangen.

De schorpioen is een wezen dat leeft in een groot aantal kale/sobere locaties en zich kan aanpassen aan de omgeving, het klimaat en het terrein. Dat de schorpioen tattoo alleen maar voor pijn staat is een misverstand, dit is slechts één kant van het verhaal. Schorpioen tattoos betekenen voor veel mensen ook juist het overleven en het overleven waar ze dan ook terecht komen. De drager van deze tattoo zal net als de schorpioen zichzelf aanpassen aan de situatie om te overleven en draagt de tattoo om dit te blijven herinneren.

Enkele voorbeelden:

Kleine schorpioen tattoo

Ook vrouwen hebben schorpioen tattoos

Schorpioen tattoo

Schorpioen tattoo 1

Schorpioen tattoo

Schorpioen tattoo 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *