Onderrug tattoos

Voorbeeld van onderrug tattoo

Onderrug tatoeages zijn erg populair bij de jongere sinds eind jaren 90. In de afgelopen jaren is de onderrug tatoeage populair geworden bij jongere vrouwen. Onderrug tattoos zijn een uiting van de seksualiteit voor veel vrouwen, en hoewel ze in Nederland erg alledaags zijn, zorgen ze in sommige landen voor controversie.

Onderug tattooWaarom een onderrug tattoo ?

Onderrug tatoeages zijn bedoeld om de rondingen van het vrouwelijke lichaam te accentueren. De onderrug wordt gezien als een van de pijnlijkste plekken om een tatoeage te nemen, maar aan de andere kant is het wel een van de stukken huid die het minste kans op rek heeft tijdens schommelingen in gewicht of een zwangerschap. Ook is de onderrug makkelijk te verbergen, door zakelijke kleding of juist goed te tonen door een lage jeans te dragen.


Het intieme karakter van de onderrug tatoeage, maakt hem geschikt voor een breed scala ontwerpen met een persoonlijke betekenis. De onderrug tattoo kan heel goed aangepast worden aan de lengte en formaat van de drager. Daarnaast kan het ontwerp ook weer aangepast worden aan de persoonlijkheid van de dragen en aspecten daarvan naar uiten. Het ontwerp kan van alles zijn van een tribal, celtisch, een dier of een plant.

Veel voorkomende onderrug tattoos

Een tattoo van een bloem op de onderrug symboliseert de schoonheid en de vruchtbaarheid van de vrouw. Sommige vrouwen kiezen een tattoo met een spiraal dat een connectie tussen energie en de natuur symboliseert.

Onderrug tatoeage tribalOmdat de onderrug als chakra punt wordt beschouwd, kiezen veel mensen ervoor om een tattoo te plaatsen voor energiebalans. Een leeuw tatoeage op de onderrug symboliseert de moed en trots van de drager, terwijl een adelaar juist een verlangen om vrij te zijn symboliseert. Bijna elke V-vormige tatoeage kan op de onderrug worden aangebracht, soms met een beetje aanpassingen, dus wees creatief. Het mooiste is om de tatoeage symmetrisch te houden.

Onderrug tatoeages zijn sterke en sensuele statements voor de vrouw die ze draagt. Met een grote keuze aan ontwerpen, zou je geen probleem moeten hebben met het vinden van een die jou persoonlijkheid reflecteert.

Mocht je nog niet genoeg voorbeelden hebben, kijk dan eens op deze website voor nog veel meer onderrug tattoo voorbeelden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *